top of page
  • Skribentens bildSofi Mattsson

"Vera" - om hur det var att gå The Journey

Jag gick i många år med sjukskrivningar, psykologbesök och mådde riktigt dåligt efter min abort, först när jag förstod att det var just aborten som orsakat mitt mående kontaktade jag EA som hjälpte mig på sätt som statlig vård aldrig kunnat göra. Jag fick förlåtelse, jag förlät och jag är fri från smä

rtan och allt mörker som jag levt i på grund av aborten. Det har nu i skrivandets stund gått ca 1 månad sedan jag avslutade sista steget och detta blev den bästa sommaren på länge, att äntligen kunnat njuta av mina älskade barn, helt utan skuldkänslor över att jag låtit dom leva framför barnet jag tog bort. Jag har accepterat, jag har förlåtit och jag kan leva för mina barn här på jorden, tack, tack, tack, ni gör ett jobb som är totalt bortglömt inom statlig vård

71 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page